Google TV 4K UHD - 55” 4K Ultra HD 144Hz QLED Sharp Google TV™
Google TV 4K UHD - 55” 4K Ultra HD 144Hz QLED Sharp Google TV™
Google TV 4K UHD - 55” 4K Ultra HD 144Hz QLED Sharp Google TV™
Google TV 4K UHD - 55” 4K Ultra HD 144Hz QLED Sharp Google TV™
Google TV 4K UHD - 55” 4K Ultra HD 144Hz QLED Sharp Google TV™
Google TV 4K UHD - 55” 4K Ultra HD 144Hz QLED Sharp Google TV™
Google TV 4K UHD - 55” 4K Ultra HD 144Hz QLED Sharp Google TV™
Google TV 4K UHD - 55” 4K Ultra HD 144Hz QLED Sharp Google TV™
Google TV 4K UHD - 55” 4K Ultra HD 144Hz QLED Sharp Google TV™
Google TV 4K UHD
55” 4K Ultra HD 144Hz QLED Sharp Google TV™
55GR8765E
  • 4K Ultra HD QLED Google TV™

  • Afstandsbediening op zonne-energie

  • HDMI 2.1 met eARC, VRR en ALLM

  • AQUOS Wireless Surround - bioscoopervaring

  • Dolby Vision IQ™ - op cinema geïnspireerde HDR met aanpassing van de helderheid in de kamer

  • Dolby Atmos® - volledige 360° geluidservaring

  • DTS:X meeslepende audio-codec

  • DTS Virtual:X 3D-audionabewerking

  • HARMAN/KARDON®-luidsprekersysteem

  • Kunstmatige intelligentie Ultraheldere videoprocessor

  • AQUOS Smooth Motion 144 Hz - Frame Interpolation Technology

  • Lichtsensor met OPC (Optical Picture Control)

  • Hoge helderheid - realistische beeldervaring

  • Slank aluminium ontwerp

Grootten:

De 55GR8765E is een 4K Ultra High Definition Frameless QLED Sharp Google TV™ met 144Hz game-ervaring.

De 55GR8765E is een 4K Ultra High Definition Frameless QLED Sharp Google TV™ met 144Hz game-ervaring.

Verbeter de game-ervaring met de nieuwe 120/144Hz vernieuwingsfrequentie en de VRR-functie van HDMI 2.1. Ontketen het volledige potentieel van uw TV met gaming avonturen. Maak je klaar om nieuwe gaming hoogten te veroveren met Dolby Vision en Dolby Atmos om te genieten van visuele en geluid betrokkenheid bij de game.

Premium ontwerp met volledig aluminium behuizing

Tijdloos ontwerp en superieure styling maken uw nieuwe Sharp TV een harmonieuze toevoeging aan uw huis. Gemaakt van elegant aluminiumlegering, lijkt het randloze scherm boven het oppervlak te zweven waarop het staat. Bij Sharp geloven we dat een TV niet alleen de hoogste kwaliteit beelden moet weergeven, maar ook stijlvol moet zijn en gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen.

Een kleurrijke wereld van AI-beeldverwerking (Artificial Intelligence)

AI verbetert onze wereld en verbetert de tv-kijkervaringen zoals nooit tevoren. Maar hoe werkt het in tv's? AI-algoritmen analyseren inhoud frame voor frame en detecteren objecten zoals gezichten, bomen, gebouwen, de lucht enz. Voor elk gedetecteerd objectgebied past AI de best geoptimaliseerde beeldinstellingen toe en als resultaat ziet de hele scène er natuurlijker, gedetailleerder en kleurrijker uit, met aangepaste ruisreductie, achtergrondverlichting, verzadiging of contrast. Dit resulteert in kleuren die natuurlijker zijn, details scherper en de film beweging soepeler. AI wordt ook gebruikt voor 2K naar 4K opschaling met betere resultaten dan ooit. Dat is de schoonheid van AI-beeldverwerking!

Perfect geluid en duidelijke dialogen met het Harman Kardon geluidssysteem

Een stijlvol ontwerp combineren met functionaliteit was dan ook het doel bij het ontwerpen van het audiosysteem. Samen met Harman / Kardon hebben we een tweerichtingsaudio-systeem ontwikkeld met bass-midrange en afzonderlijke treble-drivers voor kristalhelder geluid en dialogen. Bovendien maakte de herontworpen stroomtoevoer van de versterker het mogelijk om een totale harmonische vervorming (THD) van ongeveer 1% te bereiken, wat tien keer beter is dan andere oplossingen voor TV-audio.

Volledige filmervaring met AQUOS draadloze surround

De GR8-serie TV is compatibel met de AQUOS Wireless Surround van Sharp, een modulair systeem waarbij u het niveau van onderdompeling kiest. Voeg simpelweg een subwoofer toe voor diepere bas, of achterluidsprekers voor theaterstijl surround sound. Gecombineerd brengen ze de volledige bioscoopervaring naar uw woonkamer met Dolby Atmos en DTS:X. U heeft geen extra software of externe apparaten nodig - AQUOS Wireless Surround-luidsprekers maken draadloos verbinding met de GR8-serie TV, zodat u ze overal in uw ruimte kunt plaatsen.

Ondersteuning voor de beste 3D-geluidsnormen - Dolby Atmos en DTS:X

Het uitstekende audiosysteem van de Sharp GR8-serie TV is verder verbeterd met de meest geavanceerde technologieën voor objectgebaseerd surroundgeluid zoals Dolby Atmos en DTS:X. Deze technologieën vullen uw kamer met surroundgeluid dat perfect past bij wat u kijkt.

Schitterende kleuren en hoge beelddynamiek met QLED Quantum Colour Technology

De nieuwe Sharp GR8-serie maakt gebruik van het ultramoderne VA LCD-paneel met een directe LED-achtergrondverlichting en een Quantum Dot (QLED) laag. Het biedt het breedste scala aan kleurreproductie dat momenteel beschikbaar is in LCD-TV's. Dit vertaalt zich in een perfecte kleurweergave van niet alleen de meest verzadigde gedeelten van het beeld, maar het verbetert ook de kleurovergangen aanzienlijk, waardoor niet alleen kleuren en huidtinten realistisch worden weergegeven, maar ook de nuances van een blauwe lucht of het groen van de oceaan. De Sharp GR8-serie TV kan tot 92% van de kleuren in het DCI.P3-gamma en tot 78% van het BT.2020-gamma weergeven. Dit zijn echt verbluffende resultaten, en je kunt het verschil met het blote oog zien!

Hoge helderheid (450-500 nits) voor de beste HDR-ervaring

Om van uitstekende HDR-beelden (High Dynamic Range) te kunnen genieten, die als het ware "turbo charged" zijn, moet een TV een hoog helderheidsniveau kunnen bieden. Pas dan kun je echt alle diepte en details zien, vooral wanneer donkere en lichte zones tegelijkertijd voorkomen. De Sharp GR8-serie levert een piekhelderheid van 450 - 500 nits. Dit zorgt voor een echt adembenemende visuele ervaring wanneer je HDR- en Dolby Vision-inhoud bekijkt.

Dolby Vision IQ voor ondersteuning van 12-bits kleur HDR-inhoud

Dolby Vision IQ is een van de hoogste incarnaties van de HDR-standaard. Het overtreft "gewone" HDR in vele opzichten, niet alleen in het aantal bits dat het beeld beschrijft. Ten eerste biedt Dolby Vision metadata die de licht- en kleuromstandigheden voor elk afzonderlijk frame beschrijven. Dit heeft vooral invloed op de kwaliteit van speelfilmlengte materialen die rijk zijn aan zowel lichte als donkere scènes. Voor elk van deze scènes kunt u aparte instellingen definiëren, wat zorgt voor een betere reproductie en perceptie van de scènes. Vandaag de dag biedt bijna elk toonaangevend streamingplatform films en series die compatibel zijn met Dolby Vision, zodat u het op uw nieuwe Sharp GR8-serie in verbluffende kwaliteit kunt bekijken.

AQUOS Smooth Motion - bewegende inhoudsschatting en compensatie voor een vloeiend bewegend beeld

Om een perfecte beeldkwaliteit te garanderen, met name in scènes met snel bewegende objecten, zijn de Sharp GR8-serie TV's uitgerust met het AQUOS Smooth Motion afvlakkingssysteem dat werkt tot een schermverversingsfrequentie van 144 Hz. Het Artificial Intelligence (AI)-systeem dat is geïmplementeerd in de ultra-efficiënte beeldprocessor analyseert het beeld “frame voor frame” waarbij rekening wordt gehouden met bewegende objecten en genereert, indien nodig, extra frames om de vloeiendheid te verhogen. De gebruiker heeft volledige controle over het AQUOS Smooth Motion-systeem en voor puristen die content willen bekijken zonder extra verwerking - in volledige cinemastijl - kan het worden uitgeschakeld.

Lichtsensor voor automatische helderheidsaanpassing

De Sharp GR8-serie TV levert prachtig heldere beelden, maar de omgevingslichtomstandigheden veranderen dynamisch gedurende de dag, en handmatige helderheidsveranderingen kunnen een gedoe zijn. Een avond bioscoopsessie met de volledige helderheid geschikt voor het midden van een heldere dag is niet noodzakelijkerwijs de beste ervaring. Daarom is de nieuwe Sharp GR8-serie TV uitgerust met een omgevingslichtsensor die automatisch en intelligent de achtergrondverlichting en paneelhelderheid aanpast, die ook kan worden gebruikt in de Dolby Vision IQ HDR-content. De automatische helderheidsfunctie heeft nog een ander voordeel - het bespaart energie. Uw Sharp GR8-serie weet precies welke instellingen optimaal zijn voor het moment, waardoor uw comfort toeneemt en uw energierekeningen verlagen. U hoeft niets te doen behalve genieten van uw favoriete show.

Het entertainment dat je leuk vindt. Met een beetje hulp van Google.

Blader door meer dan 400.000 films en tv-afleveringen van al je streamingdiensten - op één plek en georganiseerd op genres en onderwerpen die jou het meest interesseren. Ontdek nieuwe films en shows op basis van wat je hebt bekeken en wat je interesseert, en je kunt zelfs je kijklijst bijwerken en je tv bedienen - allemaal vanaf je telefoon. Vraag daarnaast aan Google Assistant om films te vinden, apps te streamen, muziek af te spelen en de tv te bedienen - allemaal met je stem.

Ultieme game-ervaring met HDMI 2.1-ingangen, lage invoervertraging en 144Hz Game Engine

De twee HDMI-poorten 2.1 van de nieuwe Sharp GR8-serie TV zijn uitgerust met de nieuwste en snelste HDMI-connectorstandaard, zodat u kunt genieten van alle voordelen van de nieuwste video- en audioapparatuur, evenals pc's en consoles. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van de uitgebreide eARC-feedbackfunctie, die belangrijk is voor het aansluiten op soundbars of versterkers die Dolby Atmos of DTS:X surround sound decoderen. De ALLM-functie schakelt het tv-toestel in de modus met lage latentie door alle nabewerkingsfuncties uit te schakelen wanneer je een console of pc aansluit. Moderne consoles (XBOX Series X en PS5) kunnen op de GR8-serie worden aangesloten via een 120Hz HDMI-ingang. Games draaien met 120 fps zorgt er niet alleen voor dat games er zijdezacht uitzien in beweging, maar ook dat games sneller aanvoelen dankzij de lagere inputlatentie en hogere framerate. Als je een Gaming PC aansluit op de GR8-serie, is deze klaar voor 144Hz verversingssnelheid! Je vindt al deze functies in de nieuwe Sharp GR8-serie TV.

AMD FreeSync™

Met AMD FreeSync technologie behoren haperende gameplay en gebroken frames tot het verleden, met vloeiende, artefactvrije beelden bij vrijwel elke framerate (tot 144Hz). Ervaar de nieuwste doorbraak op het gebied van PC- en consolegaming. Elk AMD FreeSync™ beeldscherm wordt onderworpen aan een streng certificeringsproces, waarbij de verversingssnelheden, latentie, nauwkeurigheid van de HDR-kleur & luminantie en nog veel meer worden getest om een geweldige game-ervaring voor de gebruiker te garanderen!

Afstandsbediening op zonne-energie

Onze afstandsbediening op zonne-energie geeft een nieuwe definitie aan gemak in de palm van je hand. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over batterijen - dit stijlvolle apparaat gebruikt zonne-energie, en zorgt ervoor dat je op duurzame wijze alles onder controle houdt. Geen gedoe meer met batterijen vervangen. Onze afstandsbediening doet het uitstekend op zonne-energie en zorgt voor een ononderbroken bediening waardoor je geen wegwerpbatterijen meer nodig hebt. Met de USB Type-C aansluiting heb je altijd meerdere oplaadmogelijkheden tot je beschikking. Of je nu de voorkeur geeft aan zonne-energie of een snelle boost nodig hebt van een USB-oplader of powerbank, met deze afstandsbediening zit je altijd goed.

Bedien je TV met je telefoon

Gebruik de Google TV-app om je tv rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat te bedienen. Nu kun je iets geweldigs vinden om te kijken, zelfs als de bank je afstandsbediening heeft opgegeten. En je kunt de toetsenbord van je telefoon gebruiken om snel ingewikkelde wachtwoorden, filmtitels of zoektermen in te voeren.

Technische specificatie en functies
HOOGTEPUNTEN
  • 4K Ultra HD QLED Google TV™
  • Afstandsbediening op zonne-energie
  • HDMI 2.1 met eARC, VRR en ALLM
  • AQUOS Wireless Surround - bioscoopervaring
  • Dolby Vision IQ™ - op cinema geïnspireerde HDR met aanpassing van de helderheid in de kamer
  • Dolby Atmos® - volledige 360° geluidservaring
  • DTS:X meeslepende audio-codec
  • DTS Virtual:X 3D-audionabewerking
  • HARMAN/KARDON®-luidsprekersysteem
  • Kunstmatige intelligentie Ultraheldere videoprocessor
  • AQUOS Smooth Motion 144 Hz - Frame Interpolation Technology
  • Lichtsensor met OPC (Optical Picture Control)
  • Hoge helderheid - realistische beeldervaring
  • Slank aluminium ontwerp
55GR8765E
Downloads

Handleidingen

Conformiteitsverklaring

Quick Start Guides    

Quick Start Guides

Brochures

SW Downloads

Datasheets     Energielabel    

Handleidingen

Conformiteitsverklaring

Quick Start Guides

Brochures

SW Downloads

Verwante producten
Smart-tv 4K UHD
55" 4K ULTRA HD SMART TV
55GM6141E
  • 4K Ultra HD Powered by TiVo™ Smart TV
  • TiVo+: 160+ gratis kanalen, live en op aanvraag
  • HDMI 2.1 met eARC
  • Dolby Vision™: op de bioscoop geïnspireerde HDR
  • Dolby Atmos®: volledige 360° geluidservaring
  • HARMAN/KARDON®-luidsprekersysteem
Google TV 4K UHD
55" 4K ULTRA HD LED GOOGLE TV™
55GL4060E
  • 4K Ultra HD Google TV™
  • HDMI 2.1 met eARC
  • Dolby Vision™ - op de bioscoop geïnspireerde HDR
  • Dolby Atmos® - volledige 360° geluidservaring
  • Google Assistant
  • Chromecast geïntegreerd
Google TV 4K UHD
55" 4K ULTRA HD QLED GOOGLE TV™
55GP6765E
  • 4K Ultra HD Google TV™ met Quantum Dot
  • HDMI 2.1 met eARC
  • Dolby Vision™ - op de bioscoop geïnspireerde HDR
  • Dolby Atmos® - volledige 360° geluidservaring
  • HARMAN/KARDON®-luidsprekersysteem
  • AQUOS Smooth Motion - Frame Interpolation Technology